لیست اختراعات حسنا توحيدي فر
شير بدليل فراهم آوردن درشت مغذي هايي مانند پروتئين، چربي، كربوهيدرات و همه ريز مغذي ها مانند عناصر، ويتامينها و آنزيمها بعنوان يك ماده غذايي تقريباً كامل شناخته شده است ؛ از اينرو امروزه تقاضاي مصرف كنندگان براي شير سالم و عاري از هر گونه مواد مضر و سمّي بخصوص فلزات سنگين وسمي ، رو به گسترش است. از آنجا كه ميزان اين فلزات از جمله سرب در شير كم مي باشد، بنابراين با ارائه اين روش كه بر اساس انتخاب ليگاند مناسب براي تشكيل كمپلكس با كاتيون فلز سنگين بطور انتخابي و استخراج كمپلكس كاتيون فلز سنگين توسط Solid Phase Extraction و بررسي شرايط بهينه اّن و اندازه گيري نمونه هاي حقيقي و بررسي نتايج مي باشد، مقدار سرب بر روي فاز جامد بعد از چندين مرتبه تغليظ شدن تثبيت مي شود و در نتيجه امكان تشخيص و تعيين آن در مقادير ناچيز در شير و محلول هاي آبي تسهيل مي يابد.
موارد یافت شده: 1